Beoordelingen Schilder Meppel

Beoordelingen van Bakker Schilder en onderhoud Meppel komen direct binnen via Google reviews. Wij hebben hier geen invloed op. Wilt u een referentie achterlaten dan kunt u dit direct doen via onze Google pagina.
2020-06-12 11:14:54
After the first contact via facebook, Dennie visited us neatly to view the house, then the quotation followed by email. After communicating the colors of our frames, he arrived at the agreed time to start work! Together with his colleagues they have neatly cleaned, prepared and painted our woodwork! We are very satisfied with the working method and the delivered end result!
2020-04-02 09:42:18
My experience, an honest professional who goes for quality & optimal painting result, you can confidently entrust your assignment - highly recommended!
2020-02-12 21:14:45
Dennie, together with a colleague, painted and partly hung our living room, bedrooms and landing. He is careful, reliable and honors the agreements. There were a few little things that I was not completely satisfied with. Dennie subsequently restored this to his satisfaction. We ask him to come back for the outside painting.
2019-06-29 21:59:19
Great Colleague to cooperate with, made good agreements among themselves. 👌👌👌
2019-04-30 18:41:52
Top painter! works very meticulously and neatly for a fair price. Very happy with our front door in particular. Completely restored. Our house can stand for years again.
2017-11-22 13:23:33
Dennie heeft bij ons de benedenverdieping voorzien van renovlies behang en daarna het schilderwerk verzorgd. Alles ziet er perfect uit! Zeker een aanrader.
2017-11-08 16:08:24
Bakker is een vakkundig schilder die ons prima geadviseerd heeft over het schilder, behang en sauswerk van een flink doorgerookte woning. Daarna goed, netjes en vlot uitgevoerd met uitstekend resultaat en tegen een nette prijs. Woning ziet er weer piekfijn uit. Aanbevolen.
2017-01-31 13:01:44
Super vakman . En goede kwalietijt
2016-12-20 12:30:01
Dennie onderscheidt zich door mee te denken en met eigen initiatief te komen. Bij ons zijn de wanden keurig gesausd en staat het hout weer keurig in de verf. Toen de vloerboer het schilderwerk flink had beschadigd was Dennie zelfs bereid om op een vrije dag dit te komen herstellen. Wij zien hem graag dit voorjaar weer voor andere klussen.
2016-09-13 19:56:03
Dennie Bakker heeft bij ons al het buitenwerk gedaan, inclusief kleine reparaties. Vakkundig werk, prettig in de omgang en een nette prijs.
2016-09-13 19:56:03
Dennie Bakker heeft bij ons al het buitenwerk gedaan, inclusief kleine reparaties. Vakkundig werk, prettig in de omgang en een nette prijs.
2016-08-19 08:17:07
Wij hebben schilder Bakker gevraagd om onze vrij recent aangekochte woning winter klaar te maken qua schilderwerk. Hij heeft tevens enkele houtrot reparaties uitgevoerd, al met al een zéér net resultaat voor een heel schappelijke prijs. Het was ook heel fijn dat dit alles al heel snel kon gebeuren, zo snel dat dit zelfs nog binnen onze zomervakantie viel. Kortom mochten we weer een schilder of reparatie klusje hebben bellen we deze schilder zeker weer! Groet, Stefan en Kristina.
2016-08-19 08:17:07
Wij hebben schilder Bakker gevraagd om onze vrij recent aangekochte woning winter klaar te maken qua schilderwerk. Hij heeft tevens enkele houtrot reparaties uitgevoerd, al met al een zéér net resultaat voor een heel schappelijke prijs. Het was ook heel fijn dat dit alles al heel snel kon gebeuren, zo snel dat dit zelfs nog binnen onze zomervakantie viel. Kortom mochten we weer een schilder of reparatie klusje hebben bellen we deze schilder zeker weer! Groet, Stefan en Kristina.
2016-05-27 16:07:59
Schilder Bakker heeft vorig jaar alle houten kozijnen voorzien van een nieuwe verflaag. Bij een van de kozijnen trof hij houtrot aan in een vroeg stadium. Voor een kleine prijs heeft hij dit verholpen. Hij is al zijn afspraken nagekomen en goede kwaliteit geleverd.
2016-05-27 16:07:59
Schilder Bakker heeft vorig jaar alle houten kozijnen voorzien van een nieuwe verflaag. Bij een van de kozijnen trof hij houtrot aan in een vroeg stadium. Voor een kleine prijs heeft hij dit verholpen. Hij is al zijn afspraken nagekomen en goede kwaliteit geleverd.
2016-05-25 17:00:40
Super tevreden met de verfkunsten van deze schilder!!!
2016-04-17 18:38:59
Onze nieuwe woning is in 2014 zeer naar tevredenheid geverfd, gesausd en behangen. Wij kunnen Bakker Schilder & Onderhoud dan ook zeker aanbevelen.
2016-04-17 18:38:59
Onze nieuwe woning is in 2014 zeer naar tevredenheid geverfd, gesausd en behangen. Wij kunnen Bakker Schilder & Onderhoud dan ook zeker aanbevelen.
2016-04-17 18:35:05
Goede degelijk schilder. Heeft binnen ons hele huis geschilderd en we zijn zeer tevreden.
2016-04-17 18:33:25
Ik heb dit schilders bedrijf al meerdere keren ingehuurd. Na een persoonlijk bezoek met professionele adviezen, altijd een goede en vooral eerlijke offerte gekregen. Er wordt netjes en conform afspraak gewerkt. Er kwam wat extra werk bij tijdens het schilderen wat zonder gemor opgepakt werd. Top schilder
2016-04-17 18:33:25
Ik heb dit schilders bedrijf al meerdere keren ingehuurd. Na een persoonlijk bezoek met professionele adviezen, altijd een goede en vooral eerlijke offerte gekregen. Er wordt netjes en conform afspraak gewerkt. Er kwam wat extra werk bij tijdens het schilderen wat zonder gemor opgepakt werd. Top schilder