Beoordelingen Schilder Meppel

Beoordelingen van Bakker Schilder en onderhoud Meppel komen direct binnen via Google reviews. Wij hebben hier geen invloed op. Wilt u een referentie achterlaten dan kunt u dit direct doen via onze Google pagina.
2022-02-28 20:04:58
Good job Dennie and Andre until next time Greetings Jennie and Be
2021-02-16 18:56:02
Duidelijke offerte. Achterstallig schilderwerk buitenkant huis keurig en professioneel opgepakt. Goede uitleg over aanpak. Elke morgen op afgesproken tijd aanwezig. Prettig in de omgang, respectvol naar huiseigenaren, huisdieren en buren. Kortom: zeer tevreden.
2020-12-05 19:20:45
Dennie and his colleague painted our house completely on the outside. We are extremely satisfied, they were punctual every day and problems and questions were thought about and solved very professionally. Highly recommended!
2020-06-12 11:14:54
After the first contact via Facebook, Dennie neatly visited us to view the house, followed by the quotation via email. After passing on the colors of our window frames, he arrived at the agreed time to start the work! Together with his colleagues, they neatly cleaned, pre-treated and varnished our woodwork! We are very satisfied with the working method and the delivered end result!
2020-04-02 09:42:18
My experience, an honest professional who goes for quality & optimal painting result, you can confidently entrust your assignment - highly recommended!
2020-02-12 21:14:45
Together with a colleague, Dennie painted and partly wallpapered our living room, bedrooms and landing. He is careful, reliable and meets the agreements. There were a few little things I wasn't completely happy with. This has subsequently been restored to Dennie's satisfaction. We ask him to come back for the exterior painting.
2019-06-29 21:59:19
Great Colleague to cooperate with, made good agreements among themselves. 👌👌👌
2019-04-30 18:41:52
Great painter! works very accurately and neatly for a fair price. Particularly pleased with our front door. Completely restored. Our house can take it for years to come.
2017-11-22 13:23:33
Dennie heeft bij ons de benedenverdieping voorzien van renovlies behang en daarna het schilderwerk verzorgd. Alles ziet er perfect uit! Zeker een aanrader.
2017-11-08 16:08:24
Bakker is a skilled painter who gave us excellent advice about the painting, wallpaper and sauce work of a heavily smoked house. Afterwards well, neatly and smoothly with excellent results and at a fair price. House looks great again. Recommended.
2017-01-31 13:01:44
Super vakman . En goede kwalietijt
2016-12-20 12:30:01
Dennie onderscheidt zich door mee te denken en met eigen initiatief te komen. Bij ons zijn de wanden keurig gesausd en staat het hout weer keurig in de verf. Toen de vloerboer het schilderwerk flink had beschadigd was Dennie zelfs bereid om op een vrije dag dit te komen herstellen. Wij zien hem graag dit voorjaar weer voor andere klussen.
2016-09-13 19:56:03
Dennie Bakker heeft bij ons al het buitenwerk gedaan, inclusief kleine reparaties. Vakkundig werk, prettig in de omgang en een nette prijs.
2016-09-13 19:56:03
Dennie Bakker heeft bij ons al het buitenwerk gedaan, inclusief kleine reparaties. Vakkundig werk, prettig in de omgang en een nette prijs.
2016-08-19 08:17:07
Wij hebben schilder Bakker gevraagd om onze vrij recent aangekochte woning winter klaar te maken qua schilderwerk. Hij heeft tevens enkele houtrot reparaties uitgevoerd, al met al een zéér net resultaat voor een heel schappelijke prijs. Het was ook heel fijn dat dit alles al heel snel kon gebeuren, zo snel dat dit zelfs nog binnen onze zomervakantie viel. Kortom mochten we weer een schilder of reparatie klusje hebben bellen we deze schilder zeker weer! Groet, Stefan en Kristina.
2016-08-19 08:17:07
Wij hebben schilder Bakker gevraagd om onze vrij recent aangekochte woning winter klaar te maken qua schilderwerk. Hij heeft tevens enkele houtrot reparaties uitgevoerd, al met al een zéér net resultaat voor een heel schappelijke prijs. Het was ook heel fijn dat dit alles al heel snel kon gebeuren, zo snel dat dit zelfs nog binnen onze zomervakantie viel. Kortom mochten we weer een schilder of reparatie klusje hebben bellen we deze schilder zeker weer! Groet, Stefan en Kristina.
2016-05-27 16:07:59
Schilder Bakker heeft vorig jaar alle houten kozijnen voorzien van een nieuwe verflaag. Bij een van de kozijnen trof hij houtrot aan in een vroeg stadium. Voor een kleine prijs heeft hij dit verholpen. Hij is al zijn afspraken nagekomen en goede kwaliteit geleverd.
2016-05-27 16:07:59
Painter Bakker provided all wooden frames with a new coat of paint last year. He found wood rot at an early stage in one of the window frames. He fixed this for a small price. He fulfilled all his agreements and delivered good quality.
2016-05-25 17:00:40
Super tevreden met de verfkunsten van deze schilder!!!
2016-04-17 18:38:59
Onze nieuwe woning is in 2014 zeer naar tevredenheid geverfd, gesausd en behangen. Wij kunnen Bakker Schilder & Onderhoud dan ook zeker aanbevelen.
2016-04-17 18:38:59
Onze nieuwe woning is in 2014 zeer naar tevredenheid geverfd, gesausd en behangen. Wij kunnen Bakker Schilder & Onderhoud dan ook zeker aanbevelen.
2016-04-17 18:35:05
Goede degelijk schilder. Heeft binnen ons hele huis geschilderd en we zijn zeer tevreden.
2016-04-17 18:33:25
Ik heb dit schilders bedrijf al meerdere keren ingehuurd. Na een persoonlijk bezoek met professionele adviezen, altijd een goede en vooral eerlijke offerte gekregen. Er wordt netjes en conform afspraak gewerkt. Er kwam wat extra werk bij tijdens het schilderen wat zonder gemor opgepakt werd. Top schilder
2016-04-17 18:33:25
Ik heb dit schilders bedrijf al meerdere keren ingehuurd. Na een persoonlijk bezoek met professionele adviezen, altijd een goede en vooral eerlijke offerte gekregen. Er wordt netjes en conform afspraak gewerkt. Er kwam wat extra werk bij tijdens het schilderen wat zonder gemor opgepakt werd. Top schilder