Beoordelingen van Bakker Schilder en onderhoud Meppel komen direct binnen via Google reviews. Wij hebben hier geen invloed op. Wilt u een referentie achterlaten dan kunt u dit direct doen via onze Google pagina. [SocialReviewsS]
 • Goed werk geleverd Dennie en Andre tot een volgende keer Groeten Jennie en Be

  Berend Kikkert
  juli 18, 2022

  Dennie en zijn collega hebben ons huisje geheel aan de buitenkant geschilderd. Wij zijn uitermate tevreden, ze waren elke dag stipt op tijd en probleempjes en vragen werden over meegedacht en zeer deskundig opgelost. Zeker een aanrader!

  Hans van Zanten
  juli 18, 2021
 • Dennie kwam, na het eerste contact via facebook, netjes bij ons langs om het huis te bekijken, daarop volgde de offerte via de mail. Na het doorgeven van de kleuren van onze kozijnen kwam hij op de afgesproken tijd om te beginnen met de werkzaamheden! Samen met zijn collega's hebben ze ons houtwerk netjes schoongemaakt, voorbewerkt en afgelakt! We zijn erg tevreden met de werkwijze en het afgeleverde eindresultaat!

  Brenda vm
  juli 18, 2020

  Mijn ervaring, een eerlijk vakman die gaat voor kwaliteit & optimaal schildersresultaat, die kun je met een gerust hart je opdracht toe vertrouwen – een aanrader !

  Jan Jansen
  juli 18, 2020