Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: 08.00 tot 17.00

Whats App

06-46744261

Telefonisch

06-46744261

Email

info@schilder-meppel.nl


  Ik ga akkoord met uwprivacybeleid

  Beoordelingen van Bakker Schilder en Onderhoud Meppel komen direct binnen via Google reviews. Wij hebben hier geen invloed op. Wil je een referentie achterlaten, dan kun je dit direct doen via onze Google pagina.

  • Goed werk geleverd Dennie en Andre tot een volgende keer Groeten Jennie en Be

   Berend Kikkert
   juli 18, 2022

   Dennie en zijn collega hebben ons huisje geheel aan de buitenkant geschilderd. Wij zijn uitermate tevreden, ze waren elke dag stipt op tijd en probleempjes en vragen werden over meegedacht en zeer deskundig opgelost. Zeker een aanrader!

   Hans van Zanten
   juli 18, 2021
  • Dennie kwam, na het eerste contact via facebook, netjes bij ons langs om het huis te bekijken, daarop volgde de offerte via de mail. Na het doorgeven van de kleuren van onze kozijnen kwam hij op de afgesproken tijd om te beginnen met de werkzaamheden! Samen met zijn collega's hebben ze ons houtwerk netjes schoongemaakt, voorbewerkt en afgelakt! We zijn erg tevreden met de werkwijze en het afgeleverde eindresultaat!

   Brenda vm
   juli 18, 2020

   Mijn ervaring, een eerlijk vakman die gaat voor kwaliteit & optimaal schildersresultaat, die kun je met een gerust hart je opdracht toe vertrouwen – een aanrader !

   Jan Jansen
   juli 18, 2020