PS4 controller skins – Een cadeau voor hem

Het vinden van een cadeau voor hem is soms lastig. Een vriend van me is sinds kort een webshop begonnen en verkoopt leuke producten voor de Playstation 4. Hij verkoopt onder andere stickers en andere gadgets waarmee je de Playstation 4 een nieuwe look kunt geven. Omdat hij me ook vaak geholpen heeft heb ik dit kleine artikel op mijn website geplaatst. Hieronder kun je zien wat hij zoal verkoopt, hij gaf zelf aan dat dit maar een kleine grip is uit zijn collectie. Je kunt alles bekijken op ps4-custom.nl

PS4 controller skins

ps4 controller skins PS4 controller skins zijn stickers die op de controller van de Playstation 4 geplakt kunnen worden. Ze geven een milde grip, zien er leuk uit en zijn gemakkelijk te plakken.

PS4 Thumb grips

PS4 thumb grips PS4 Thumb grips zijn rubberen kapjes die op de joysticks van de controller geplaatst kunnen worden. Ze geven een speelse look aan de controller.De webshop van mijn vriend kan gevonden worden op ps4 custom (www.ps4-custom.nl). Deze winkel is een erkend webwinkelkeur lid en staat geregistreerd in de Kamer van koophandel onder 53180046. Bedankt voor je tijd die je hebt besteedt met het lezen van deze pagina.