Glaszetten

Het vervangen van oud glas is een goede manier om je energielasten te verlagen en te starten met het verduurzamen van je woning. De overheid stimuleert verduurzaming via de zogeheten ISDE-subsidie. Je hebt alleen recht op subsidie als je het glaszetten door een specialist laat uitvoeren. Loop deze financiële bijdrage niet mis en kies voor onze vakkennis als het gaat om glaszetten. Over lekkages of tocht hoef jij je met vakkundig geplaatst glas geen zorgen te maken. Wel geniet je van meer woongenot en een huis dat klaar is voor de toekomst. Maak direct een afspraak

Wooncomfort verhogen met isolatieglas

Nieuw glas laten zetten door Bakker Schilder & Onderhoud levert meer op dan alleen een lastenverlichting. Met hoogwaardig isolatieglas verhoog je het wooncomfort in Meppel en verminder je geluidsoverlast van buitenaf.

Maak je keuze uit:

  • HR++ glas
  • Dubbel glas
  • Veiligheidsglas

Vraag ons om advies als je twijfelt welk type glas het beste tot zijn recht komt in jouw woning.

Dubbel glas of HR++ glas kiezen?

Na het vervangen van je bestaande ramen wil je dat de investering zich zo snel mogelijk terugbetaalt. Heb jij een woning op pand met enkel glas, dan is dubbel glas al een hele verbetering door de hogere isolatiewaarde.

Het gewicht van dubbel glas vraagt bij het plaatsen om specifieke kennis. Ook moet het glaszetten met de juiste materialen gebeuren. Voor ons is dit dagelijkse kost. Je betaalt natuurlijk iets meer voor het glaszetten, maar je bent hiermee ook verzekerd van:

  • Garantie op het geplaatste glas
  • Hogere isolatiewaarde
  • Veilig en zorgvuldig gezet glas
  • Lagere energielasten

Wil je nog meer comfort en energiebesparing halen uit je renovatie? Kies dan voor HR++ glas dat een nog hogere isolatiewaarde kent. Dit verhoogt je wooncomfort extra en je energielasten dalen nog verder.

Veiligheidsglas

Gevaarlijke situaties door brekend glas voorkom je eenvoudig door bij ons te kiezen voor veiligheidsglas in je deuren. We leggen je graag de voordelen en onze werkwijze uit. Neem je contact met ons op om dit in een persoonlijk gesprek door te nemen?