Latex spuiten

Muren en plafonds laten spuiten mooi, snel en voordelig

Door middel van latex spuiten kan altijd een strak, modern en egaal resultaat gehaald worden. Latex spuiten is zeker niet alleen goed voor een mooi eindresultaat, maar het kan ook snel worden aangebracht tegen een voordelig tarief. Bij grotere oppervlakken is latex spuiten financieel aantrekkelijker dan rollen. Dit heeft te maken met het feit dat er met latex spuiten aanzienlijk sneller gewerkt kan worden. Het resultaat is volledig streep loos en u kunt er uiteraard voor kiezen in iedere ruimte in uw woning of kantoorpand een andere kleur te laten spuiten. Alle kleuren zijn mogelijk, zo bent u altijd in staat de kleur van het spuitwerk uitstekend aan te passen op uw interieur.

Latex muurverf kan worden aangebracht op de meest uiteenlopende ondergronden zoals schuurwerk, gipsplaten, spack, glasweefsel, hout, beton, granol, pleisterwerk en steen. Wanneer de ondergrond mooi egaal is, zal dit terug komen in het gespoten resultaat.

Als u de keuze maakt voor latex spuiten dan geeft dat u een groot aantal voordelen.

  • U krijgt een strakker en gladder eindresultaat dan wanneer u kiest voor traditioneel rollen van latex.
  • Latex spuiten gaat vrij snel en wordt daardoor stuk goedkoper.
  • Gemiddeld gezien is latex spuiten 30% goedkoper dan traditionele rollen van latex.
  • Alles wordt door onze vakmensen vakkundig afgeplakt en u krijgt geen latex op de vloeren.
  • Latex spuiten is geschikt voor veel wanden en plafonds van diversen ondergronden.
  • Woningen en bedrijfspanden kunnen allemaal gespoten worden met latex.

De voordelen liegen er niet om, er is erg veel mogelijk met latex. Dus wanneer u een wand of uw plafond in de woning of in uw bedrijfsruimte een keer een andere kleur wilt geven, dan is latex spuiten de ideale oplossing. Het neemt weinig tijd in beslag dus u kunt snel genieten van het eindresultaat.