Schilder Meppel

Schilder in Meppel

Ik ben Dennie Bakker, schilder in Meppel en omstreken. Ik heb al meer dan 10 jaar ervaring en hoop dat ik u kan helpen in en rondom uw huis. Voor u het weet heeft uw woning, winkel of kantoor weer een nieuwe uitstraling. Ik werk vlot en ben flexibel ingesteld. Zo kunt u bij mij terecht voor schilderwerk, spuitwerk, behangwerk, houtrot herstel, glas plaatsen, kleine timmerwerkzaamheden, reinigen van uw windveren, kozijnen, dakgoten. Ook voor waterschade en glasschade kunt u bij mij terecht en ik kan u helpen met betrekking tot de verzekering. Hebt u hoogtevrees of beschikt u niet over de juiste middelen, ook dan kunt u door mij het boven schilderwerk laten verzorgen. U kunt dan zelf het beneden schilderwerk kunt doen. Alle mogelijkheden en wensen zijn bespreekbaar.

Muren en plafonds spuiten met latex verf

Latex verf zorgt voor een strak en egaal verf resultaat waarbij structuur behouden blijft. Laat u uw wanden, plafond en ander ondergrond spuiten door Bakker Schilder en onderhoud in Meppel dan bent u gemiddeld 30% goedkoper uit dan gewoon laten rollen. Bekijk voor meer details onze Latex spuiten pagina.

Behangen Meppel

Behangen is weer helemaal in! U ziet dit terug in bouwmarkten en de vraag erna vanaf de klant. Glasvezel en Renovlies behang is decoratief en sterker dan normaal behang. Bekijk bijvoorbeeld op www.intervos.nl om te zien zien of glasvezel behang of gewone behang interessant voor u is. Ik breng velen soorten behang aan zoals fotobehang, klassieke patronen of hippe designs. Bij mij komt alles strak aan de wand. Bekijk voorbeelden op de behang projecten pagina.

Glas vervangen Meppel

Een bal door uw ruit, van enkel naar dubbel glas of is uw dubbelglas lek? Helaas kan een lek in uw dubbelglas niet gerepareerd worden, maar ik kan wel snel uw raam vervangen. Heroverweeg direct uw glastype. De glas industrie is namelijk flink vooruit gegaan de laatste jaren. Zo kan het misschien fijner zijn om geluidsisolatie of veiligheidsglas te plaatsen. Na het glas plaatsen raad ik aan ook uw glaslatten opnieuw te schilderen. Bij mij kun je terecht voor een totale glasservice. Ook met betrekking tot verzekeringswerk kunnen wij u helpen. Bij Bakker schilder en onderhoud Meppel kunt u ook terecht voor het aanbrengen van ventilatie roosters.

Boeidelen, kozijnen of dakgoten reinigen

Heeft u hulp nodig bij het reinigen van moeilijk bereikbare plekken aan uw huis? Bakker schilder en onderhoud Meppel kan uw boeidelen, kozijnen of dakgoten gemakkelijk reinigen. Het is verstandig om regelmatig uw huisdelen schoon te maken, minimaal 1 keer per jaar, zo voorkomt u blijvende schade of vervanging. Ook het onderhoudsvrije kunststof moet zo nu en dan worden gereinigd van schimmel en mos. Voor een goed advies kom ik graag naar het te reinigen object kijken.

Schilder Meppel afgeronde projecten

Regelmatig worden nieuwe projecten afgerond. Met toestemming van de klant publiceer ik deze op mijn schilderwerk pagina. In Meppel en binnen een straal van 75 km, hebt ik diverse bedrijven en woningen voorzien van een nieuwe laag verf. Wilt u dat ik een offerte maak voor uw opdracht, of zoekt u advies. Dan kunt u mij bereiken op 0646744261.

Buitenschilder in Meppel

Uw huis schilderen is belangrijk voor de uitstraling, maar ook voor het behoudt van kwaliteit. Ik let op de kleine punten zoals de staat van de ondergrond, de kwaliteit van het verf dat ik gebruik en de juiste kleur. Ik ben ervaren op het terrein van buitenschilderwerk en lever top prestaties. Op de schilderwerk pagina kunt u veel voorbeelden zien van mijn werk. Bent u particulier en kunt u de onderste helft van uw woning zelf schilderen, dan kunt u er ook voor kiezen om mij in te huren voor de moeilijk bereikbare plekken.

Binnenschilder Meppel

Goede kwaliteitsverf geeft de perfecte sfeer in huis maar ook perfecte bescherming tegen krassen en beschadigingen. De kwaliteit van het schilderwerk en ook de keuze voor kwaliteitsverf zijn belangrijke aspecten die Bakker schilder en onderhoud voor Binnen schilderwerk gebruikt. Om deze reden is het verstandig om, voornamelijk bij grotere projecten, een vak schilder in te huren. Op de schilderwerk pagina probeer ik regelmatig afbeeldingen te plaatsen van verschillende schilderswerkzaamheden, reikend van binnen- tot buitenschilderwerk. Wilt u graag advies, neem dan gerust contact met mij op via de klantenservice of bel mij direct op 0646744261.