Restauratie houtrot resultaat facebook

Van een klant kregen wij de opdracht om haar dakkapel nieuw leven in te blazen.
Wij hebben eerst een stappenplan gemaakt en zijn vervolgens aan de slag gegaan. Al het houtwerk is door ons uitgefreesd en voorzien van nieuw hout. 

Eerst hebben we alle verf er afgebrand met een verfstripper en toen het geheel geschuurd. Daarna hebben we alles twee keer gegrond en afgelakt. Tenslotte hebben we een nieuw verfsysteem aangebracht, waardoor de klant de komende jaren geen omkijken heeft naar haar dakkapel. 

De rest van de woning is ook door ons gecontroleerd en daarbij kwamen wat we slechte plekken tegen. In overleg met de klant is besloten om ook het resterende houtrot tot aan de dakgoot te herstellen en twee lekke ruiten te vervangen door nieuwe ramen

Vanwege de zon op het dakkapel vroeg de klant ons of wij ook een oplossing hadden voor het tegenhouden van zonlicht (UV straling). Zo zijn wij uitgekomen op HR++ glas met zonwerende folie. Deze dakkapel kan er weer jaren tegenaan.

[wonderplugin_slider id="7"]

Restauratie houtrot voorkomen

Voorkom restauratie van houtrot door je ramen en kozijnen regelmatig schoon te maken. Op deze manier krijgt houtrot minder kans. Lees onze tips voor het reinigen van kozijnen op de pagina kozijnen schoonmaken.

Wil jij hier foto’s van jouw vernieuwde kozijnen terugzien? Geef je wensen aan ons door en neem contact met ons op.