Wildplassers overlast

Wildplassers bestrijding

Heb je overlast van wildplassers en wil je jouw muur of gevel hiertegen beschermen? Met de PeeBack coating van Orange nano zorgen we ervoor dat jouw muur, gevel of ander object beschermd is tegen wildplassers. Met het aanbrengen van de coating demotiveren we wildplassers om tegen jouw eigendommen te plassen.

Hoe werkt de PeeBack coating?

Plast er iemand tegen jouw muur aan, dan zorgt de PeeBack coating ervoor dat de plas terug spettert over de kleding en schoenen van de wildplasser. Wildplassers leren op deze manier direct dat ze bij jou aan huis geen kans meer maken!

Vraag ons om een maatwerk offerte. Wij zijn de eerste schilders in Meppel die de PeeBack coating aanbieden en ook nog eens tegen voordelige tarieven. De PeeBack coating is onzichtbaar en verandert niets aan het uiterlijk van je pand. Wel voorkomt de coating het binnendringen van vocht, terwijl het tegelijkertijd dampdoorlatend is.

Hydrofobe coating

PeeBack bedekt je gevel met een hydrofobe coating, waardoor jouw gevel waterafstotend wordt. Urine, die normaal gesproken in je gevel trekt en hiermee nare luchtjes creƫert, zal vanaf nu van je gevel afglijden. Urinezuren hechten zich na het aanbrengen van de hydrofobe coating niet meer aan je gevel en trekken er niet meer in. Je gevel gaat langer mee en al het vuil zal vanaf nu door de extra bescherming worden afgestoten.

Minder gevelonderhoud met PeeBack coating

Gevelonderhoud wordt makkelijker omdat met de PeeBack coating behalve urine, ook andere afvalstoffen zich niet meer aan je gevel hechten. Zo spoelt vervuild regenwater direct van je gevel naar beneden. Vuil dat in het regenwater zit, zal zich dan ook niet aan de gevel hechten. Het remt dus de aangroei van algen en schimmels en dat betekent minder onderhoud voor jou.

PeeBack Groepskorting

Kies samen met je buren voor het gebruik van de PeeBack coating en profiteer van groepskorting bij Bakker Schilder & Onderhoud uit Meppel. Zo beschermen jullie samen de woonomgeving tegen de gevolgen van wildplassers. Bespaar op de aanschafprijs van de PeeBack coating en vraag om een offerte met groepskorting.

Maak reclame met regenadvertenties

Een regenadvertentie is een goedkope en innovatieve manier om reclame te maken voor je bedrijf. Waar je maar wilt brengen wij teksten, afbeeldingen en advertenties nauwkeurig aan met PeeBack coating. Het oppervlak onder de PeeBack coating blijft droog. Tijdens of na een regenbui ontstaat een droog/nat contrast, waardoor je advertentie zichtbaar wordt. Jij bent een van de eerste die met dit concept nieuwe klanten benadert, waardoor je veel verraste gezichten kunt verwachten. Vraag de PeeBack coating aan door met ons in contact te komen.

Peeback offerte aanvraag

Stap 1 van 2

Type opdracht(Vereist)
Type werk
Meer keuzes mogelijk
Groepskorting
U kunt hier de details van de opdracht toevoegen