Wildplassers overlast

Wildplassers overlast

Wildplassers overlast

Heeft u overlast van Wildplassers? Met de Peeback coating van Orange nano kunnen wij uw muur, gevel of ander object beschermen tegen wildplassers en ze demotiveren om tegen uw eigendommen te plassen. Door tegen de Peeback coating aan te plassen worden wildplassers nat doordat uw muur plas terug spettert over hun kleding en schoenen. Wildplassers leren dus direct af tegen uw object te plassen! Nu al interesse, neem contact op voor een offerte op maat. Wij zijn de eerste schilders in Meppel en kunnen Peeback coating tegen voordelige tarieven aanbieden.

Onzichtbare bescherming tegen vuil en geuren
Peeback coating is onzichtbaar en er verandert niets aan het uiterlijk van uw pand. Het voorkomt binnendringen van vocht en is tegelijkertijd damp doorlatend.

Hydrofoob

Peeback bedekt uw gevel met een hydrofobe coating, dit zorgt er voor dat uw gevel water afstotend wordt. Urine dat normaal gesproken in uw gevel trekt en zo nare luchtjes creëert zal vanaf nu van uw gevel afglijden. Urinezuren zullen vanaf nu niet meer aan uw gevel hechten/intrekken. Uw gevel gaat dus langer mee en zal al het vuil vanaf nu afstoten door deze extra bescherming.

Gevel onderhoud wordt makkelijker

Gevel onderhoud wordt makkelijker omdat naast urine, ook andere afvalstoffen niet meer aan uw gevel hechten. Zo spoelt bijvoorbeeld regenwater, met vuil uit de lucht, direct van uw gevel naar beneden. Vuil dat in het regenwater zit zal dan ook niet aan uw gevel hechten. Het remt dus de aangroei van algen en schimmels.

PeeBack Groepskorting

Peeback is heel handig om uw gevel te beschermen tegen de gevolgen van wildplassers. Maar u heeft nog steeds last van een urine geur wanneer de wildplassers de muur van uw buurman verkiezen. Maak daarom direct gebruik van onze groepskorting, door direct in grote hoeveelheid afname van onze leverancier kunnen wij een hogere korting krijgen op de aanschaf prijs van PeeBack, deze berekenen we dan direct door zodat u veel voordeliger uit bent.

Vragen? Bel gerust op: 0646744261

Regen advertenties

Regen advertenties is een goedkope en innovatieve manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Waar u maar wilt kunnen wij teksten, afbeeldingen en advertenties nauwkeurig aanbrengen met Peeback. Het oppervlak onder Peeback blijft droog waardoor, tijdens of na een regenbui, een droog/nat contrast ontstaat en uw advertentie zichtbaar wordt. Uw bent een van de eerste die met dit concept nieuwe klanten kunt benaderen, u kunt veel verraste gezichten verwachten.

Wildplassers

Veel steden en dorpjes hebben overlast van dronken wildplassers op de vroege zondag ochtend. Ze plassen tegen ieder object en muur dat ze kunnen vinden. Veel locaties zoals het Londense east borough of Hackney, het centrum van Nijmegen en binnenkort Meppel beschermt met de antiplas coating ‘PeeBack’. Deze speciale coating zorgt ervoor dat urine terug spettert wanneer er tegenaan geplast wordt. Wildplassers zijn al lange tijd problematisch tijdens het nachtleven en Peeback coating zorgt ervoor dat wildplassers liever een andere muur kiezen.

Peeback offerte aanvraag
Type opdracht:
 Particulier Zakelijk

Type werk: Meer keuzes mogelijk
 gevel muur regenreclame Anders, namelijk:

Groepskorting:
 Ja

Opmerking:

Uw contact gegevens
Titel:
 Dhr. Mevr.

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

 Ik ga akkoord met uw privacybeleid